Gymnázium Boženy Němcové

co je nového na Gybonu

Gymnázium Boženy Němcové > Aktuality > Kolik udělá Gybon kroků za……březen?

Kolik udělá Gybon kroků za……březen?

Autor: Petr Slezák | Publikováno 1. 3. 2021 000 20:20 | Kategorie: Aktuality

S novým měsícem je tu nová výzva a zároveň i další klání hradeckých gymnázií. Tentokrát půjde o to, které gymnázium dokáže udělat za měsíc více kroků (samozřejmě vpřed, zpátky ni krok). Obhájí Gybon prvenství z únorové výzvy? Je jasné, že tentokrát se do toho Bigy i GJKT pustí s ještě větší vervou. Neusněme tedy na vavřínech a pojďme do toho s chutí hned od začátku!

Jak měřit kroky? Nemáte-li chytré hodinky nebo aplikaci v chytrém telefonu, které umí měřit celkový denní počet kroků, pak dohodnutá pravidla říkají, že je možné zdolanou vzdálenost převést na kroky tak, že délka kroku chlapce je 75 cm a délka kroku děvčete 70 cm. To platí pro všechny bez ohledu na výšku a skutečnou délku kroku. Odkaz pro zaznamenávání počtu kroků naleznete brzy na našich stránkách.

Zároveň bude březnová výzva i interní soutěží mezi jednotlivými třídami. Třída s největším počtem kroků za měsíc bude po skončení výzvy odměněna.

Za únorovou výzvu budou při nejbližší možné příležitosti odměněni tři nejlepší horolezci, a to Johana Chvátilová, Martina Kerhartová a Lukáš Hronovský!

 

Škola je příspěvkovou organizací Královéhradeckého kraje Královéhradecký kraj

Všechna práva vyhrazena. Web vytvořil Dominik Žilka jako svoji maturitní práci v roce 2014.