Gymnázium Boženy Němcové

co je nového na Gybonu

Gymnázium Boženy Němcové > Aktuality > Visit from England

Visit from England

Autor: admin | Publikováno 9. 6. 2016 000 12:31 | Kategorie: Aktuality

I very much enjoyed my visit to Gybon in the last week of May. The warm welcome from Headmaster Jan Sterba, his staff, particularly the English Department, and all the students made it a memorable time for me.
Much has changed in the Czech Republic since my first visit to Hradec Kralove in 1994, but the welcome from everyone and the very high standard of English in each class I teach remains the same.
I was able to finalise the details of the third travel award competition which enables Gybon students to travel to England in summer 2017. The first prizes will be 12,000 Czech crowns and there will be two second prizes of 6000 crowns each. This time students in their maturita year will be able to enter the competition.
Full details will be announced by Mr. Pavel Adamek in September, but during this summer students may want to think ahead and develop some ideas for traveling to England.
Very many thanks to everyone at Gybon for making me feel so welcome at your school and good wishes for enjoyable and restful summer holidays soon now.

Julian Wilde

Moje návštěva Gymnázia Boženy Němcové na konci května byla pro mne velmi příjemným zážitkem. Dostalo se mi vřelého přivítání od ředitele školy Jana Štěrby, učitelského sboru, zejména komise anglického jazyka, a studentů.
Od mé první návštěvy Hradce Králové v roce 1994 se v České republice mnohé změnilo, ale milá přijetí od každého a vysoká úroveň angličtiny ve všech třídách, kde jsem učil, zůstávají stejné.
Podařilo se mi dokončit poslední detaily 3. ročníku soutěže Travel Award, která opět umožní studentům Gymnázia Boženy Němcové vycestovat do Anglie v roce 2017. Celková částka bude rozdělena na prvních třech místech takto: vítěz dostane 12000Kč a další dva po 6000Kč. Poprvé se budou moci zúčastnit i studenti maturitního ročníku.
Všechny podrobnosti oznámí Pavel Adámek v září, studenti však mohou již během léta přemýšlet o možných variantách svého cestování po Anglii.
Závěrem bych chtěl znovu poděkovat všem na gymnáziu za přátelská setkání a popřát jim mnoho zážitků a odpočinku během nadcházejících letních prázdnin.

Julian Wilde

HK161 HK165 HK167 HK162 HK16JWPortrait

 

Škola je příspěvkovou organizací Královéhradeckého kraje Královéhradecký kraj

Všechna práva vyhrazena. Web vytvořil Dominik Žilka jako svoji maturitní práci v roce 2014.